RoboMarkets supaprastino prekybos sąlygas R StocksTrader: prekybos sąlygų pakeitimai, išplėstas akcijų sąrašas ir modernus prekybos API

22.08.2024 / 08:20

Gerb. Klientai,

RoboMarkets pristato R StocksTrader platformos atnaujinimus, kurie pagerins jūsų prekybos patirtį. Esame įsipareigoję teikti konkurencingas prekybos sąlygas ir džiaugiamės galėdami pasiūlyti šias naujoves:

1. Komisinių panaikinimas ir atnaujintas požiūris į spredus

Mes siekiame paversti prekybą kaip galima prieinamesne visiems savo klientams, todėl paprastiname prekybos sąlygas R StocksTrader platformoje. Visi nurodymo pateikimo mokesčiai buvo visiškai pašalinti.

Ką tai reiškia:

  • Minimalūs kaštai: pradėkite prekiauti su maža suma, nepermokant už kiekvieną nurodymą.

  • Skaidrios ir aiškios sąlygos: mūsų mokesčiai už nurodymų vykdymą dabar bus įtraukti į spredą*. Rinkos spredo antkainis neviršys 0,3% akcijų ar CFD vertės.

* spredas: skirtumas tarp pirkimo ir pardavimo kainos

Naujos prekybos sąlygos įsigalios 2024 metų rugsėjo 2 dieną.

Svarbi informacija dėl atvirų sandorių

Visi po rugsėjo 2 dienos įvykdyti nurodymai bus apdorojami pagal naujas sąlygas. Norint uždaryti poziciją pagal dabar galiojančias sąlygas, mes rekomenduojame pateikti uždarymo nurodymą iki 2024 metų rugsėjo 2 dienos.

2. Naujos investavimo galimybės: virš 150 naujų akcijų

Ženkliai praplėtėme turimų prekybos priemonių sąrašą, papildydami daugiau nei 150 realių akcijų. Jų tarpe, tokios gerai žinomos bendrovės kaip:

  • RDDT.ny („Reddit Inc.“):

    “Reddit, Inc.“ valdo pramogų, socialinio tinklo ir naujienų svetainę, kurioje registruoti bendruomenės nariai gali talpinti turinį. Ji teikia internetines naujienų paslaugas, kur vartotojai gali pasirinkti ir vertinti internetinį turinį. Įmonė taip pat siūlo suasmenintą dienos istorijos filtrą, kuris naudoja ankstesnius balus, kad nuspręstų, kokį naują turinį vartotojas nori skaityti.

  • ARTV.nq („Artiva Biotherapeutics Inc.“):

    „Artiva Biotherapeutics, Inc.“ yra biotechnologijų įmonė, gydanti hematologinį vėžį. Jis siūlo NK ląstelių terapiją vėžiui gydyti. 2019 metais bendrovę įkūrė Thomas J. Farrell ir jos būstinė yra San Diege, CA.

  • ASAN.ny („Asana, Inc.“):

    „Asana, Inc.“ kuria darbo valdymo platformą, kuri padeda organizacijoms organizuoti darbą nuo kasdienių užduočių iki daugiafunkcinių strateginių iniciatyvų.

  • YMAB.nq („Y-mAbs Therapeutics, Inc.“):

    „Y-mAbs Therapeutics, Inc.“ yra klinikinės stadijos biofarmacijos įmonė, kuri daugiausia dėmesio skiria antikūnų pagrindu pagamintų terapinių produktų, skirtų vėžiui gydyti, kūrimui ir komercializavimui. Jos paslaugos apima atradimo, baltymų inžinerijos ir klinikinės bei reguliavimo pagalbas.

 

Dabar jūs galite diversifikuoti savo investicinį portfelį pridėdami didžiausių pasaulio bendrovių akcijų.

3. Prekybos API paleidimas

R StocksTrader platformoje dabar prieinama prekybos API.

Nesvarbu, ar esate patyręs prekiautojas, kuriantis savo paties algoritmus, ar mažiau patirties turintis investuotojas, dabar jūs galite:

  • kurti pritaikytas prekybos strategijas
  • išbandyti jas demonstracinėse sąskaitose, prieš paleidžiant jas į tikrą prekybą
  • integruoti API į sistemas ir platformas
  • prekiauti akcijomis ir kitomis priemonėmis vienoje sąsajoje
 

Esame įsitikinę, kad šie pokyčiai padės jums pasiekti naujas investicijų ir prekybos aukštumas. Dėkojame, kad renkatės RoboMarkets!

Nuoširdžiai,
RoboMarkets komanda